Ameliyatla Penis Nasıl Büyütülür


Ameliyatla Penis Nasıl Büyütülür


Ameliyatla Penis Nasıl Büyütülür? Erkek genital estetiğinde kozmetik ürolojide en çok talep gören ameliyatlardan biri olan penis büyültme ameliyatı penis kalınlaştırma ve penis boyu uzatma olarak iki çeşitte yapılmaktadır. Penisin yeterli büyüklük ve kalınlığa sahip olması kişide özgüven sağlar. Cinsel hayatında kendinizi daha güvenli kılar. 


Penisin ince ve küçük olması partneriyle olan ilişkilerin daha güvensiz kılar ve ilişkiden kaçmasına neden olabilir.Erkek genetel estetiğinde penis büyütmede erkeklerin en çok tercih edilen ameliyatlardan biri penoplasty ameliyatlarıdır. Penis büyültme ameliyatlarında penisin en boy oranlarının iyi bir şekilde uygulanması için, penis uzatma ve penis büyültemezsi aynı anda yapılması önerilir.


Ameliyatla Penis Ne Şekilde Büyütülür?



Penis Büyütme için birçok ameliyat yöntem kullanılsa da Penis kökünden yapılan kesiyle penisin içersindeki asıcı bağların serbestlendirilmesiyle penisin ereksi yon durumunda dışa doğru daha fazla çıkmasını sağlamaktır. Bunun dışında de penis kökündeki derinin bir kısmının penis sırtına kaydırılarak, ereksi yon durumunda penisin biraz daha esnemesine katkı sağlamaktır. Burada penise herhangi bir şey eklenmesi söz konusu değildir. Penisin kendi dinamikleriyle büyütülmesidir. 


Ameliyatla Penis Ne Kadar Büyütülür?



Kişinin isteğine göre uygulanan penis uzatma ameliyatları kişinin vücut durumu, kilosu, gömük penisi durumu olup olmaması,  penis üstündeki yağlanmasına göre değişkenlik gösterebilir. Penis büyültme ameliyatı ile penis 2-4 cm arasında uzayabilir. Bu kişiden kişiye farklılık gösterebilir. Bu sebeple ameliyat öncesi penisin 2,5 cam uzayacağı bilgisi verilmektedir. Ameliyat sonrası bu 3,5 cm olabilmektedir.


Penisi Normal Boyutta Olanlar Ameliyatla Penis Ne Kadar Büyütülür?



Penisi Normal Boyutta Olanlar istemeleri halinde penis ameliyatı olabilir. Bunun penise her hangi bir zararı yoktur. Penis büyültme ameliyatı sonrası normal işlevine devam edebilir.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sertleşme Sorunu Nasıl Giderilir

Penis Büyütme Ameliyatı

Varikosel Dereceleri Nelerdir