Penis Büyütme Ameliyatı

Penis Büyütme Ameliyatı nasıl olmalı


Penis erkekliğin sembolüdür. Penisin yeterli büyüklük ve kalınlığa sahip olması kişide özgüven sağlar. Cinsel hayatında kendinizi daha güvenli kılar. Bunun tam tersi penisin ince ve küçük olması onu Partneriyle olan ilişkilerin daha güvensiz kılar ve ilişkiden kaçmasına neden olabilir Erkek genital estetiğinde kozmetik ürolojide en çok talep gören ameliyatlardan biri olan penis estetiği, penis büyütme ameliyatları penis kalınlaştırma ve penis boyu uzatma olarak iki çeşitte yapılmaktadır.

 Erkek genital estetiğinde penis büyütmede erkeklerin en çok tercih edilen ameliyatlardan biri penoplasty ameliyatlarıdır. Penis büyütme ameliyatlarında penisin en boy oranlarının iyi bir şekilde uygulanması için, penis uzatma ve penis büyütmesi aynı anda yapılması önerilir.


Penis Büyütme Ameliyatı Nasıl Yapılır?

Penis Büyütme için birçok ameliyat yöntem kullanılsa da Penis kökünden yapılan kesi ile penisin içerisinde ki asıcı bağların serbest indirilmesiyle penisin ereksiyon durumunda dışa doğru daha fazla çıkmasını sağlamaktır.


 Bunun dışında de penis kökündeki derinin bir kısmının penis sırtına kaydırılarak, ereksiyon durumunda penisin biraz daha esnemesine katkı sağlamaktır. Burada penise herhangi bir şey eklenmesi söz konusu değildir. Penisin kendi dinamikleriyle büyütülmesi dir. 

Kaynak : http://blog.milliyet.com.tr/penis-buyutme/Blog/?BlogNo=613117

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sertleşme Sorunu Nasıl Giderilir

Varikosel Dereceleri Nelerdir