Sertleşme Sorunu Nasıl Giderilir


Sertleşme Sorunu tedavisi için napmalı


Türkiye’de görülen cinsel sorunların başında sertleşme problemidir. Neredeyse 10 erkekten 7'si sertleşme sorunu yaşıyor. Anatomik, hormonsal, sinir sistemi, damarsal bağlantı sorunları serleşme sorununa yol açan nedenlerdir. Bunlar arasında en sık rastlanan nedenler damar sorunlarıdır. Diyabet, kalp ve damar hastalığı, sigara kullanılması penisin sertleşme problemlerinin yaşamasında büyük rol oynar. Hormonsal dengesizliklerin olması ve sinir sistemini olumsuz etkileyen ameliyatlar sertleşmeyi bozabilir. Gençlerde özellikle fazla kilo, sağlıksız beslenme, yaşam tarzını olumsuz yönde etkiler. Bunlar arasında  yer alan ilaçlar bulunur. Bu ilaçların bazıları hormon preparatları, depresyon ilaçları ve kalp ilaçları sertleşme sorununa neden olan ilaçlarıdır. Bunlar harici depresyon, stres, performans endişesi sertleşme sorununa neden olur. Bu tür durumlarda Penis Estetiği yapılır.

Sertleşme Sorunu Yaşayan Erkekler


·         Cinsel ilişki için yeterli seviyede sertleşme meydana gelmiyorsa,
·         Sertliği sağlasanız bile ilişkiye devam edemiyorsanız,
·         Sertleşme kalitesinde azalma meydana geliyorsa,
·         Sertliği devam ettirmeme korkunuz bulunuyorsa,

 Bu tür durumlar söz konusu ise ciddi problem var demektir. Penis Estetiği uzmanına başvurarak gerekli tedavi talebinizin oluşmasını öneririz. İleri de daha ciddi problemler meydana gelebilir.  Penis estetiği uzmanına sertleşme sorunu 1-2 ay içerisinde devam ediyorsa vakit kaybetmeden mutlaka penis estetiği uzmanından yardım alın. Erkeklerin yaklaşık %80 utanma nedeniyle penis estetik uzmanına gitmezler. Bu yanlış bir düşüncedir. Sağlık açısından değerlendirildiğinde mutlaka erken tedavi ettirilmesi gereken bir rahatsızlıktır.

Sertleşme Problemine Yol Açan Başlıca Nedenler


Sertleşme nedenleri arasında sayılabilecek birçok neden bulunuyor. Bunlar arasında sigara kullanımı, alkol, stres, kilo, şeker gibi faktörler ilk sıralarda sayılabilirken diğer nedenler şöyle sıralanabilir:

·         Kalp rahatsızlığı,
·         Yüksek derecede tansiyon,
·         Yüksek tansiyon ve kolesterol,
·         Damar sertliğinin bulunması,
·         Depresyona girme durumu,
·         Prostat kanseri ve bağırsak kanseri ameliyatı,
·         Böbrek yetersizliği durumu,
·         Omurilik yaralanması durumu,
·         Kullanılan tansiyon ilaçları,
·         Kolestolü düşürmek için kullanılan ilaçlar,

Yukarıda sayılan nedenler peniste sertleşme sorunun olmasında ki sebepler olabilir. Vakit kaybetmeden Penis estetiği uzmanına başvurmanız önerilir.

Penis Sertleşmeme Riski Nasıl Azalır?


Penis sertleşmeme riskinin azalması için aşırı stresten uzak durulması gerekir. Sigara, yağlı gıdaların tüketilmesi, aşırı alkol gibi baş sebepler sertleşme sorununu oluştur. Bunları tüketmemeye başlayabilirsiniz. Doktorunuz ile yapacağınız düzenli kontrol ziyaretleri yüksek kan basıncı sertleşme sorununa neden olan hastalıkların tanı konulmasında yardımcı olur. Penis sertleşme sorunu kısa sürede çözülür. Doktorunuz kapalı cerrahi işlem de uygulayabilir. Bu nedenle kısa sürede penis estetiği uzmanına başvurulması gerekir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Penis Büyütme Ameliyatı

Varikosel Dereceleri Nelerdir